محل تبلیغات شما
برای محافظت از چاه ها و فاضلاب ها ، فاضلاب ورودی به چربی گیر ها علاوه بر روغن و چربی معمولاً حاوی مقادیر بسیار زیادی از مواد معلق و ذرات قابل ته نشینی است. طرز کار سیستم جذب و دفع چربی ها بدین صورت است که داخل دستگاه به دو بخش تقسیم بندی شده است. 

از این رو در بخش اول چربی گیر با فراهم کردن یک محیط آرام و بدون اغتشاش شرایط لازم برای ته نشینی ذرات معلق و جدا شدن آنها از فاضلاب ایجاد می گردد. پساب فاضلاب ورودی وارد دستگاه شده و قبل از وارد شدن به از سبد آشغال گیر عبور میکند و جامدات درشت از آن حذف شود. 

به علاوه ذرات روغن و چربی به سبب وزن مخصوص کمتر نسبت به فاضلاب به سمت بالا حرکت کرده و بر روی سطح شناور می شوند.  پس از ورود و بعد از سرد شدن پساب، چربی روی آب شناور می شود.
در نهایت دفع چربی، در برخی از دستگاه ها بسته به سفارش، به صورت اتوماتیک از بخش خروج چربی به سمت چاه مخصوص هدایت میشود. در دستگاه های ساده نیز یک اپراتور چربی شناور روی آب را از دستگاه خارج کرده و آب بدون چربی روانه چاه جذبی می شود.

این عمل جداسازی چربی از پساب جهت کمک کردن از گرفتگی لوله ها ، اتصالات ، حمل و نقل و نهایتا کمک بزرگی برای چشمه های زیرزمینی که وارد چاه های جذبی یا اگوی شهری می شود کمک می کند.
از لحاظ جنس بدنه چربی گیر های فاضلاب انواع استیل، فایبرگلاس و پلی اتیلن تولید می شوند. معمولا مدل فایبرگلاس به صورت مکعبی و مدل پلی اتیلن به صورت استوانه ای تولید می شوند.

اتوبار و بسته بندی لوازم منزل برای اسباب کشی

تولید پروفیل آلومینیوم

فریت بار و مراحل آن

چربی ,فاضلاب ,ها ,دستگاه ,گیر ,چاه ,چربی گیر ,می شود ,به صورت ,می شوند ,ته نشینی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پوشک بچه پنبه ریز آشپزخونه آسایش گستر _ شرکت تعمیرات لوازم منزل اسید بوریک برای پوست گلبرگ یاس بادام بلاگ سفارشات خدمات گرافیکی ★Queen of Ice★ chicmusic